Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Word Press. org

Eller holmevej6. org ! jeg kommer nok aldrig til at bruge denne hjemmeside pga. samarbejds problemer, Word press vil kun hvad de har opsat af programmer, og disse passer ikke til den europæiske mentalitet.

MVH Anders

Offentliggjort af aclund

Nysgerrig og ønsker at lære Håber jeg får mere ud af hjemmesiden og bloggen her i det nye år ! det er noget med at forstå hvordan opsætningen er ! godt nytår 2022 mere er det ikke blevet til i alle årene jeg har været på idet det jo er kr.

5 kommentarer til “Word Press. org

  1. Mine anelser kommer mig til gode, jeg har tdl. skrevet at jeg ikke kommer til at bruge com, det er stor forskel på mentaliteter hvor jeg må sige at min passer ikke til til den oversøiske. Om jeg nogen sinde kommer til at lægge en hjemmeside på denne side er også et ? jeg skal have meget tid til at undersøge området før jeg videregiver mine aner.
    Mvh.
    Anders

    Liked by 2 people

  2. What news ! alt er nyt – søg og du skal finde – her er ingen kommercerlitet / monny – monney jeg er kun et menneske og ikke tec. gigant eller nørd, men jeg er ærlig, og såfremt du ønsker at se hvad jeg har af indhold kan du jo altid henvende dig her på siden da vil jeg hjælpe dig efter bedste evne.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: